Bossche Bol Lol

Bossche Bol Lol

Tijdens dit fun uitje komt u op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde chocolade bolletje en over de stad Den Bosch. U gaat de Bossche bol proeven en thuis kunt u na genieten met het recept van de Bossche Bol (lol)!  Kortom een gezellige dag voor teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Wij verwelkomen u met koffie of thee en een worstenbroodje. Vervolgens vertrekt u naar Choco Loca in het centrum van Den Bosch. De Bossche Bol Lol experience begint met een wandeling naar de mooiste en meest romantische plekken van Den Bosch deze wandeling is onder begeleiding. Aangekomen bij de workshopruimte krijgt u een Bossche Borrel en mag u zelf een klein stukje speechen. 

U maakt uw eigen chocolade fondant en met een dipdance klopt u de bol. U klopt slagroom in de vorm van een slagroom battle en versiert Bossche Bollen om deze te personaliseren. U verteld hierbij over uw 
passie, droom of levensverhaal. Hiermee wint u misschien de 1e, 2e of de 3e prijs. De prijzen leveren veel hilariteit op. De echte hoofdprijs is natuurlijk uw eigen bolletje nuttigen in eigen gezelschap in besloten kring.

Als afsluiting krijgt u een 3-gangen menu of boven de 30 personen een diner in buffetvorm.
 

Programma

12:30 – 13:30 uur
Ontvangst met koffie of thee en een worstenbroodje.

13:30 – 13:45 uur
Vertrek richting Choco Loca per fiets, E-bike, taxi of met eigen vervoer.

14:00 – 16:30 uur
Ludieke wandeling onder begeleiding naar de mooiste en meest romantische plekken van Den Bosch en workshop Bossche Bol Lol.

16:30 – 16:45 uur
Terug naar Hotel Van der Valk ’s-Hertogenbosch – Nuland per fiets, E-bike, taxi of eigen vervoer.

16:45 – 17:30 uur
Ontvangst in de bar of sfeervol terras waar gelegenheid is voor een aperitief.

17:30 uur
U krijgt een heerlijk 3-gangen menu of vanaf 30 personen een buffet.

*Tijden zijn een indicatie en in overleg.

Minimaal 8 personen tot maximaal 80 personen
Hele jaar op basis van beschikbaarheid
Prijs op aanvraag